Wat Kindertolken® zeggen over de cursus ‘Boeiend Presenteren’:

Ira Laurencin

Het was een super geweldige dag vol verwondering. Ik hing aan je lippen. Wat ben ik dankbaar met jouw initiatief, jouw delend vermogen en vertrouwen in échtheid. Ik ga naar huis met een enorme energie boost en groot vertrouwen.

Ira LaurencinKindertolk®Mirakel
Monique Klein-Gunnewiek

Ik heb deze dag als heel waardevol ervaren, met name komt dit door de manier waarop je het geeft. Persoonlijk, gedreven, boeiend. Het heeft enorm geïnspireerd en heeft veel meerwaarde. De inhoudelijke opzet was duidelijk, overzichtelijk en met voldoende aandacht voor in afwisseling van theorie.

Monique Klein-GunnewiekKindertolk®PresentChild®
Eeltje Heida

Je weet met deze presentatie precies de kern te pakken bij de toehoorders en je geeft goede handvatten. Zo krijg je er gewoon ècht zin in om ook presentaties te geven!

Eeltje HeidaKindertolk®, Therapeutisch begeleiderPresentChild®
Ingrid van Dopperen

Ik had behoefte aan handvatten en inspiratie en die heb ik gekregen. Je hebt echt oog en oor  voor de ander en neemt de tijd voor ieders verhaal. Je stelt passende, liefdevolle, vragen om de ander verder te helpen. Ik zou zeggen, deze cursus vaker aanbieden! Dankjewel Miranda!

Ingrid van DopperenKindertolk®Binnenstebuitencoaching
Annette Boer

Erg inspirerend en voldoende motivatie. Het was top, heel veel dank!

Annette BoerKindertolk®, Kinesiologie, Bachbloesem, Voetreflex, Stress releaseVitapuur
Petra Relker

Ik stap er nu vol vertrouwen in. Duidelijk, helder, inspirerend. Je bent vol in verbinding met wat je doet, Miranda. Je geeft me het vertrouwen om te gaan staan!

Petra RelkerKindertolk®PresentChild®
Thyrza van der Maat

Voor mij is het een prachtige leidraad van hoe ik een presentatie zou willen geven. Het past bij mijn waarden en ideeën. Heel fijn!

Thyrza van der MaatKindertolk® in opleidingPresentChild®
Kindertolk®

Boeiend! Pept mijn zelfvertrouwen op. Miranda was op één lijn met de deelnemers, niet als de ‘baas’ of ‘leerkracht’ die ons eens ging zeggen hoe het moest.

Kindertolk®

Wat ouders en professionals zeggen over de workshop ‘Je kind als spiegel’:

Linda Schouten

Wat een bijzondere ervaring…Alleen al op de manier hoe Miranda alles vertelt en verwoord. Ze laat je echt omdenken en anders naar het gedrag van je kind kijken. Na afloop dan echt het cadeautje van je kind. Een prachtig geschreven brief, waarin Miranda de boodschap van je kind heeft vertaald naar jezelf. Wow, die kwam ff binnen, maar echt zo waar! Een waardevolle avond met diepgang en een ervaring die ik niet snel zal vergeten.

Linda SchoutenMoeder
Chantal Manshanden

Miranda geeft je met deze workshop een echt cadeau van je kind in handen waardoor je een stukje dichter bij jezelf komt. Een echte aanrader wat mij betreft!

Chantal ManshandenMoeder en leerkracht BO
Maud Koomen-Kooistra

Het is prachtig hoe jij de woorden kan vertalen naar de dingen die mij zo raken.

Maud Koomen-KooistraMoeder en leerkracht BO
Marijke Leegwater

Miranda, door jouw enthousiasme blijf je luisteren naar de dingen die je vertelt. Alles wordt goed uitgelegd en is zeer interessant. Ik heb er veel aan gehad.

Marijke LeegwaterMoeder
Angela Bosstad

Wat sta jij in je kracht Miranda, als je zo met je vak bezig bent. Heel open en liefdevol. Bedankt voor deze boodschap en je openheid! Ik heb de workshop als inspirerend en warm ervaren. 

Angela BosstadMoeder, leerkracht BO, kinderyoga docente, kindercoachKie-coaching
Tessa Oudeman

Ik heb de workshop als heel fijn ervaren. Uiteindelijk echt de bevestiging die ik echt nodig had. Ik raad het iedereen aan om een keer heen te gaan. Ook al heb je geen (groot) probleem, de ervaring is al heel boeiend. Het was duidelijk, veel tijd en ruimte voor vragen, ook persoonlijke vragen. Ieder werd in haar waarde gelaten en het voelde vertrouwd.

Tessa OudemanMoeder
Clairette van Delden

Wat heb ik in twee uurtjes veel gehoord om eens goed over na te denken, mee te nemen in mijn handelen en doen en overdenken. De investering van deze workshop was het zeker waard!

Clairette van DeldenMoeder, leerkracht BO
Anita

De workshop raakte mij hoe mijn kind mij spiegelt. Ik heb het als mooi ervaren, om de mooie kant van mijn zoon te bekijken, maar vooral hoe het mij weergeeft. 

AnitaMoeder
Ingrid van Dopperen

In twee uur tijd gevoeld waar deze methode over gaat. Mooi om dit een kleine groep te doen. Heldere uitleg en mooi om een vertaling mee te krijgen!

Ingrid van DopperenMoeder, Kindertolk®
Sanne Schoorl

De passie voor je werk straalt in alles door. Door jouw eigen overtuiging in je werk, breng je dit heel sterk over.

Sanne SchoorlMoeder
Märith van Delden

Deze workshop heeft me laten voelen wat er al de hele tijd in me zit en wat er heel graag uit wil…

Märith van DeldenMoeder
Sanne Meyers

Een ervaring rijker. Wat leer je jezelf nog beter kennen door het verhaal van je eigen kind.

Sanne MeyersMoeder

Wat moeders zeggen over de coachtrajecten bij Miranda:

Moeder

Sinds ik bij Miranda ben geweest voor een kindertolktraject kan ik het gedrag van mijn zoontje beter verklaren. En dan gaat het niet alleen om het gedrag waarmee ik in eerste instantie bij Miranda ben geweest, maar over het algemeen. Wanneer ik merk dat hij en ik weer meer gaan botsen probeer ik te ontdekken wat er bij mij zelf speelt. Zodra ik dat heb ontdekt verdwijnt de strijd en is het weer gezellig tussen ons.
Ik word me zelf steeds meer bewust van beperkende gedachtes die ik heb en de invloed die dat heeft op mijn zoontje. Ik ben heel blij met de hulp van Miranda. Ik ben er nog niet, maar voel heel duidelijk dat ik de goede weg ben ingeslagen dankzij haar!!

Moeder
Moeder
Ik heb ons contact als heel warm en oprecht ervaren. Het is heel waardevol om te spreken met iemand die je begrijpt. In eerste instantie was ik op zoek naar begeleiding voor mijn zoon. Jij bevestigde mijn vermoeden dat ik als ouder ook invloed heb op hem. Door mijn verhaal met je te delen heb ik via jou een mooie boodschap mogen ontvangen van mijn zoon. Het was soms net even het duwtje in de rug om niet achter over te leunen, maar om het ‘aan te gaan’. Het heeft mijn persoonlijk inzicht verrijkt. Ook mijn opvoeding positief bevestigd in de zin dat ik ook best op de goede weg ben. Al met al een nuttig traject met ingrediënten om mee te nemen op de ontdekkingsreis naar de kracht van mijn zoon en mijzelf en een stuk acceptatie, het laten zijn.
Heel veel dank voor je betrokkenheid en je liefdevolle inzet.
Moeder
Moeder

Bedankt voor de coaching! Het heeft me ontzettend geholpen in de laatste weekjes van de zwangerschap!

Moeder